Tent Herstellen

Published Jun 16, 22
2 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

5 Persoons TentWij zorgen ervoor dat u alles via een verhuurbedrijf kunt huren - table tent.. A VANDECASTEELE.. (Bedrijfsfeest Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - Bel Event organisatie, Vlaanderen) (kamperen in de ardennen met tent)...feesttenten voor werkelijk alle evenementen en doeleinden. Van gewone tenten tot exclusieve uitvoeringen. Alles naar uw budget en wensen, om van uw feest, evenement, bedrijfsvoorstelling...

Voor elke gelegenheid... tent feest. Wij leveren mooie kwaliteitstenten op maat, passend bij jouw wensen (sailcloth tent hufen). Met ons.. tent op dak auto.. Leverancier van: Tenten en feesttenten verhuur van feesttenten voor evenementen afdekkingen en tenten voor evenementen afdekkingen en tenten voor commerciële evenementen verhuur tenten CHRIS TENTENVERHUUR Al jaren zijn wij de vertrouwde partner van diverse bedrijven en particulieren voor het plaatsen van span- en kadertenten (tent jacuzzi).Rent-event is gespecialiseerd in... Leverancier van: verhuur van feesttenten voor evenementen verhuur tafels voor feesten en evenementen Feestartikelen verhuur uitrusting voor feesten verhuur tenten ALL-EVENTS Bij All Events Verhuur staan wij garant voor de beste service en de snelste levering. Wat Kost Een feest? Voor Een Feest - Bel Event organisatie, Vlaanderen (outstanding tent). (tent versiering).maakt jouw evenement compleet! Als je een evenement organiseert dat buiten plaatsvindt, dan doe je er goed aan om een tentenverhuur bedrijf te contacteren. Een tent is het meest effectieve middel om jouw gasten te beschermen tegen de zon, de wind, de regen, of andere elementen - glamping tent kopen. Zowel voor grootschalige, als voor kleinere evenementen en feesten is tentenverhuur mogelijk.

De ene tent is al wat goedkoper dan de andere. stormband tent. De prijs van tentenverhuur wordt dan ook bepaald door verschillende eigenschappen. Een stevige tent is natuurlijk duurder dan een tent die minder kwaliteit bevat (tipi tent kind ikea). Ook de afmetingen van een tent bepalen de prijs. Uiteraard ligt de kostprijs van een grote tent hoger dan de kostprijs van een kleinere tent - tent cot.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetpaal Kopen

Published Aug 02, 23
10 min read

Afzetpaal Met Ketting

Published Aug 01, 23
4 min read

Afezetpalen Met Koord

Published Aug 01, 23
4 min read